JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Guide i strömförsörjning
Nu släpper kraftspecialisten XP Power sin tredje utgåva av Power Supply Technical Guide. Med den vänder sig företaget till dem som har behov av information kring strömförsörjning – främst konstruktörer, men också andra.
Senaste utgåvan av Power Supply Technical Guide har 144 sidor och vänder sig i första hand till alla som jobbar med strömförsörjning. Den täcker en mängd aspekter för integration av strömförsörjning och har flera nya avsnitt som exempelvis tar upp batteriegenskaper, höga toppbelastningar, strömförsörjning av lysdioder och säkerhetstester vid högspänning.

Eftersom det händer en hel del inom strömförsörjning har även delar av guiden uppdateras till att följa den senaste lagstiftningen. Det gäller exempelvis information om godkännanden och standarder. Kapitlet om energieffektivitet har också utökats med en förklaring av specifikationerna för verkningsgrad, både vad gäller externa och interna nätaggregat.

För dem som inte är så insatta inom området finns ett inledande avsnitt som täcker grunderna i kraftomvandling. Ämnen som exempelvis reglering, EMC, anslutningar mellan nätaggregat, status och styrsignaler behandlas däremot på djupet.

Här kan guiden laddas ner (se länk).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)