JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Är du intresserad av vad som händer inom elektronik, optoelektronik och sensorer i Sverige? Vill du vara med och agera? Boka i så fall den 14 juni. Under en heldag i Kista ligger fokus på lyckade utvecklingsprojekt, liksom pågående utmaningar.  Agendan är spikad och anmälan öppnad. 

Den 14 juni vigs åt inspiration och interaktion med fokus på elektronik, optoelektronik och sensorer. Här kommer flera spännande företag att presentera sin verksamhet. På agendan finns Silex, ScandiDos, SP Devices, Saab, SenseAir och Fingerprint.  

Förutom industriella ”success stories” finns det i samband med lunch inlagd tid för ”pitch-session”. Då kan du kortfattat berätta om vad du och ditt team arbetar med och kanske även söka samarbete.

Dagen arrangeras av de två kompetensnaven Mikronanoelektronik och Integrerade kretsar och system, som är del av Vinnova-projektet Smartare elektroniksystem.

Därför faller det sig naturligt att arrangörerna under dagen också planerar att presentera en kartläggning av den kompetens som finns inom mikro- och nanoelektronik i Sverige. Likaså kommer man att berätta om vad som händer inom innovationsprogrammet Smartare elektroniksystem, som i sin tur är ett projekt inom Vinnovas Strategiska innovationsprogram.

Workshopen är kostnadsfri, fika och lunch ingår.

Intresserad?  Här kan du se hela agendan samt anmäla dig (länk).

ANNONS:

Oktoberchansen

Vill du ha en Raspberry Pi – den populära enkortsdatorn från Farnell element14?
    Vi delar ut tio Raspberry Pi 3 Model B+ bland de som tecknar en ny prenumeration på Elektroniktidningen under september och oktober. Även trogna prenumeranter som förnyar sina uppgifter kan delta i kampanjen.
    Farnell element14 sponsrar kampanjen, som pågår fram till midnatt den 31 oktober.
    OBS glöm inte att kryssa i rutan för nyhetsbrev för att kunna vara med i utdelningen!
Prenumerera och delta!
MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)