JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. F&S prisar Aura Light

F&S prisar Aura Light

LED-specialisten Aura Light har tilldelats 2015 års utmärkelse ”Årets entreprenörsföretag” inom belysning på den europeiska marknaden av analyshuset Frost & Sullivan.
– Företagets in-house-expertis möjliggör att de kan mixa och matcha armaturer med egna ljuskällor och ljusstyrning, vilket skapar en skräddarsydd och hållbar belysningslösning, säger Balaji Anand Sagar på F&S i ett pressmeddelande, och fortsätter,

– Företagets modulära produkter främjar uppgraderingar av enstaka komponenter i belysningslösningar. Det reducerar inte bara tiden som det tar för en skräddarsydd produkt att lanseras på marknaden, utan minskar även kostnaderna.

För ganska precis två år sedan tog Aura Light beslutet att starta egen tillverkning av lysrörsliknade lysdiodsmoduler i Karlskrona.

– Vi har tidigare gjort LED-lösningar baserat på inköpta moduler men vi har konstaterat två problem med dessa, dels livslängden och dels effektiviteten. Därför har vi valt att starta egen produktion, sade företagets vd Martin Malmros till Elektroniktidningen i februari 2013 (länk).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)