JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Fiber Access köper Packetfront
Packetfront Network Products tillverkar accessutrustning för fiberbaserade bredbandsnät och har tidigare varit en del av Packetfront Group. Sedan starten 2001 har företaget levererat över 1,2 miljoner bredbandsanslutningar. I februari introducerades den senaste generationen gigabitswitchar som används av stadsnät i Sverige och övriga världen.
– Fiber Access Holdings förvärv är nästa naturliga steg i processen för att utveckla vår potential inom fiberbaserade bredbandsnät. Jag och hela teamet inom Packetfront Network Products ser fram emot att tillsammans med Fiber Access Holding utveckla existerande och nästa generations access-produkter, säger företagets vd Johnny Hedlund i ett pressmeddelande.

– För vår befintliga kundbas innebär den här transaktionen inga praktiska förändringar, men på sikt ser vi ett breddat utbud av produkter och funktioner för att ytterligare sänka driftkostnader och öka flexibiliteten i tjänster i bredbandsnät.

Huvudägare i Fiber Access Holding är investmentbolaget Shortcap med fokus på entreprenörsinriktade företag under stark utveckling.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)