JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. 1090 besökare första dagen
Första dagen av den sammanslagna göteborgsmässan Electronix–Konstruktion & Design–Scanplast lockade 1090 besökare. Det berättar Anki Fagerström som är mässansvarig.
Anki Fagerström
Anki Fagerström
– Jag känner mig jättenöjd. Det var ett ganska jämnt flöde av besökare under hela gårdagen, säger Anki Fagerström.

Hon vill inte gå ut med någon förväntad besökarsiffra för de tre mässdagarna. Någon officiell sådan har inte heller presenterats från mässan, vilket är förståeligt då mässkonceptet är helt nytt. Ändå kan man konstatera att antalet besökare i går var knappt 500 färre än då Electronix gick av stapeln senast, hösten 2006. Då kom 1546 på besök under första mässdagen.

I år är det första gången de tre mässorna, Electronix, Scanplast och Konstruktion & Design slagits samman till en helhet.  Tanken är att skapa en branschöverskridande mötesplats runt design, material, konstruktion och elektronik.  Och förhoppningen är självklart att locka fler och nya besökare.

– Det handlar om nytänkande och produktutveckling, något som är livsviktigt om vi ska överleva lågkonjunkturen. Eftersom konceptet är helt nytt har vi inte vetat vad vi har att vänta oss, men stämningen här känns väldigt positiv, säger Anki Fagerström.

Electronix lockade totalt 5641 besökare för två och ett halvt år sedan. Vi får se hur den siffran står sig i morgon kväll.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)