JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Framtidens elsystem som mötesplats

Den 15:e november är det premiär för konferensen Framtidens elsystem i Stockholm. Under dagen lovas några av de mest spännande aktuella resultaten från projekt i det svenska elsystemet – kommersiella och akademiska.

Den nya konferensen arrangeras av Power Circle, som fått i uppdrag av Energimyndigheten att stärka forsknings- och innovationsprogrammet Samspel genom löpande spridning av kunskap. Samspel samlar myndighetens insatser inom elsystemområdet och omfattar totalt 173 miljoner kronor under åren 2016–2020.

Energimyndighetens nya generaldirektör Robert Andrén kommer att medverka under dagen. Tanken är att endagsdagskonferensen ska höja kunskapen i branschen genom att lyfta fram konkreta exempel på teknik och lösningar som bidrar till att framtidssäkra elsystemet. Den som riktar sig till dem som arbetar på exempelvis elnätsbolag, forskningsinstitut, fastighetsbolag, kommun eller myndighet.

Konferensen Framtidens elsystem går av stapeln på Courtyard by Marriott i Stockholm mellan klockan 9.00 och 16.00 torsdagen den 15:e november.

Mer information kommer inom kort, lovar arrangören.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)