JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Distributören Digi-Key öppnar för direkt åtkomst av Ultra Librarian – ett biblioteksverktyg som omfattar EDA- och CAD-modeller i format som stödjer de flesta verktyg för kretskortskonstruktion.

– För att bättre kunna serva våra kunder har vi arbetat med EMA för att ta bort alla begränsningar vid nedladdning av Ultra Librarians EDA- och CAD-modeller, säger Randall Restle, ansvarig på Digi-Key i ett pressmeddelande.

– Vi täcker nu mer än 1,25 miljoner modeller, vilket betyder att våra kunder kan ladda ner en mycket stor del av modellerna som de behöver för en konstruera, vilket sparar tid under konstruktionscykeln.

Ultra Librarian används för att skapa och exportera symboler i format som är kompatibla med marknadens EDA-verktyg, däribland Altium, Eagle, KiCad, OrCAD och PADS. På det här sättet kan organisationer underhålla ett centralt komponentbibliotek, trots att olika delar av organisationen använder olika EDA-verktyg.

EMA Design Automation äger Ultra Librarian sedan 2016, då företaget köpte Accelerated Designs som skapat biblioteksverktyg med över 7,2 miljoner CAD-symboler med pinkonfiguration.

ANNONS:

Oktoberchansen

Vill du ha en Raspberry Pi – den populära enkortsdatorn från Farnell element14?
    Vi delar ut tio Raspberry Pi 3 Model B+ bland de som tecknar en ny prenumeration på Elektroniktidningen under september och oktober. Även trogna prenumeranter som förnyar sina uppgifter kan delta i kampanjen.
    Farnell element14 sponsrar kampanjen, som pågår fram till midnatt den 31 oktober.
    OBS glöm inte att kryssa i rutan för nyhetsbrev för att kunna vara med i utdelningen!
Prenumerera och delta!
MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)