JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Tanken bakom det nya företagsnamnet – Signify – är att påminna om att ljus har blivit ett intelligent språk som förbinder och förmedlar mening. Företagets produkter behåller dock varumärket Philips.

– Vårt nya företagsnamn uttrycker klart och tydligt vår strategiska vision och är en fantastisk möjlighet att introducera en ny unik image som vi står för och som ytterligare förenar våra 32 000 medarbetare.

– Samtidigt är vi stolta över att fortsatt använda Philips-varumärket för våra produkter, säger Eric Rondolat, vd på Philips Lighting i ett pressmeddelande.

Philips Lighting tillhör världsledarna inom belysning, grundat för över 125 år sedan. Företaget är dessutom en av pionjärerna när det gäller LED-lampor som styrs via smartmobilen, liksom LED-lampor för inomhusbruk med inbyggda intelligenta närvarosensor.

Nu meddelar företaget att det byter namn till Signify, men behåller Philips-varumärket. Förändringen ligger i linje med ett med licensavtalet med Royal Philips, som avsagt sitt beslutande i bolaget.

 

ANNONS:

Oktoberchansen

Vill du ha en Raspberry Pi – den populära enkortsdatorn från Farnell element14?
    Vi delar ut tio Raspberry Pi 3 Model B+ bland de som tecknar en ny prenumeration på Elektroniktidningen under september och oktober. Även trogna prenumeranter som förnyar sina uppgifter kan delta i kampanjen.
    Farnell element14 sponsrar kampanjen, som pågår fram till midnatt den 31 oktober.
    OBS glöm inte att kryssa i rutan för nyhetsbrev för att kunna vara med i utdelningen!
Prenumerera och delta!
MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)