JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

För snart fyra år sedan skrev Tritech avtal med kortleverantören Congatec. Därmed började den svenska inbyggnadskonsulten att konstruera in de tyska korten i sina nyckelfärdiga lösningar, men också fungera som distributör. Nu får Tritech pris som Congatecs snabbast växande partner inom EMEA år 2016.

Den ökande intresset för färdiga byggblock och plattformar för inbyggnad är en stark anledning till den snabba tillväxten, menar Tritech som överlag hade ett starkt 2016 i Norden.

– En viktig roll för oss är också att jobba nära både kunderna och leverantören genom hela projektets livscykel, och säkerställa att sådant som produktförvaltning och teknisk support hanteras på ett bra sätt, säger Patrik Björklund, säljchef på Tritech Solutions, i ett pressmeddelande.

Congatec var den första kortleverantör som Tritech skrev avtal med. Det skedde våren 2013, några månader efter det att företaget rekryterat Jörgen Carlsson, företagets nuvarande vd, och Patrik Björklund för att få fart på det nya affärsområdet för nyckelfärdig lösningar baserade på standardiserade inbyggnadskort (länk).

Det färska priset har givit mersmak. Nu siktar Tritech på att även ro hem Congatecs pris för högsta omsättning.

– Men det är samtidigt viktigt att man ser priset som ett kvitto på väl genomförda affärer och projekt, snarare än ett mål i sig, påpekar Patrik Björklund.

 

ANNONS:

Oktoberchansen

Vill du ha en Raspberry Pi – den populära enkortsdatorn från Farnell element14?
    Vi delar ut tio Raspberry Pi 3 Model B+ bland de som tecknar en ny prenumeration på Elektroniktidningen under september och oktober. Även trogna prenumeranter som förnyar sina uppgifter kan delta i kampanjen.
    Farnell element14 sponsrar kampanjen, som pågår fram till midnatt den 31 oktober.
    OBS glöm inte att kryssa i rutan för nyhetsbrev för att kunna vara med i utdelningen!
Prenumerera och delta!
MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)