JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
lördag 17 augusti 2019 VECKA 33

Inission, Orbit One, Enics och Gelab. Det är några av ungefär 200 företag som vässats av Produktionslyftet, ett projekt som startade år 2007 med målet att kopiera biljätten Toyotas framgångar med så kallad Lean-produktion. Nu avsätter Tillväxtverket 21 miljoner kronor för att driva verksamheten i ytterligare tre år.

– Att ett program håller på så länge är ovanligt och vi avser att verka och utvecklas länge än. Samtidigt tror jag att uthållighet är viktig för svensk industri som helhet, vi behöver bygga vidare på det vi har, säger Produktionslyftets programdirektör Birgitta Öjmertz i ett pressmeddelande.

Produktionslyftet arbetar med Lean som grund och strävar efter att hela tiden förbättra utifrån företagens egna utmaningar och behov, men parallellt också titta på det nya och utifrån det se vad som ytterligare kan göras.

Det handlar om att både förbättra och förnya för att ge stöd till Sveriges industriföretag att öka sin förbättrings- och förnyelseförmåga. Detta är Produktionslyftets drivkraft; att visa på sätt att effektivisera och få kontinuitet i företagens förnyelseprocesser, samt att visa på nya möjligheter framåt.

MER LÄSNING:
 
Branschens egen tidning
För dig i branschen kostar det inget att prenumerera på vårt snygga pappers­magasin.

Klicka här!
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)