JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Årets innovationsdag fulltecknad i förtid

Om två veckor, den 26 januari, bjuder Vinnova in till en inspirationsdag där innovativa och hållbara satsningar inom smarta städer, uppkopplad industri, life science, transporter, cirkulär ekonomi och nya material står på agendan. Platserna gick snabbt åt, men delar av dagen kommer att sändas på Vinnovas sajt.

Tanken med Innovationsdag 2017 är att skapa en plats där intresserade kan möta likasinnade och nätverka inom vissa utpekade områden. Här kan du uppdatera dig om regeringens strategiska samverkansprogram, möta potentiella samarbetspartners, dela med dig och diskutera vad som är viktigast att göra.

–  Vi belyser dagens samhällsutmaningar på nya sätt för att föda idéer och hitta smarta lösningar på morgondagens problem, skriver Vinnova på sin hemsida.

Men även om dagen är öppen för alla tog platserna snabbt slut. Fram till sista anmälningsdagen i denna vecka var det reservlistan som gällde. Nu är det helt fullt.

Fast Vinnova har hittat en lösning på problemet för dem som missar vad myndigheten hävdar är årets innovationshändelse:  delar av innovationsdagen kommer att webbsändas och kan följas på Vinnovas webbplats.

 

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)