JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Transmode i lysande sällskap
När tidningen Light Reading utsett finalisterna till sin årliga tävling om de mest lysande stjärnorna inom telekom så intar svenska Transmode en finalplats i kategorin "toppkandidat för börsintroduktion". Även Ericsson nådde en finalplats, i kategorin "bästa marknadsföring".

Sedan 2004 delar opto- och telekomtidningen Light Reading varje år ut "Leading Lights Awards", en utmärkelse till de bolag och personer i branschen som tidningen tycker har extra stark lyskraft.

I år delas priset ut i åtta kategorier, och i var och en har mellan fem och åtta finalister nominerats. Två svenska företag finns med bland dessa, Transmode i klassen "Top IPO/M&A Candidate" - ungefär "bästa kandidat för börsintroduktion eller uppköp" och Ericsson i klassen "Bästa marknadsföring".

Även Ericssonägda Redback är nominerat, i klassen "Bästa nya produkt", för sin Ethernetväxel SM480.

Finalisterna är utvalda bland 300 nomineringar. Priserna delas ut vid en galamiddag i New York den 20 oktober, under den av tidningen anordnade konferensen Ethernet Expo. Fram till den 10 oktober har tidningens läsare möjlighet att rösta på sina favoriter på dess nätsajt (länk).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)