JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Ippi tillverkas av Proxy
Kontraktstillverkaren Proxy Electronics i Kalmar ska tillverka och vidareutveckla Ippin, en produkt som kopplar samman tv:n med mobiltelefonen. Med en Ippi kopplad till tv:n kan den emot bild, ljud och videosnuttar som skickas från mobiltelefoner men Ippin kan också användas för till exempel läsa e-post.
– Vi valde Proxy Electronics som partner och tillverkare eftersom vi behöver en produktionspartner som är snabb, kostnadseffektiv och engagerad, säger Jon Simonsson vd på In View som utvecklat Ippi.

Proxy Electronics är en kontraktstillverkare med cirka 90 anställda i Kalmar. Bolaget bildades den 1 januari 2007 ur resterna av Ericssons fabrik i staden. Proxy tillverkar elektronik för industri-, kommunikations- och konsumentprodukter. Bolaget har också ett laboratorium för miljötålighetsprovning av elektronik.

– Vi satsar också hårt på att verkligen leva efter vårt koncept Kundnära Tillverkning®. Syftet är att kunden ska uppfatta Proxy som sin egen fabrik och det åstadkommer vi genom bra gränssnitt och stor öppenhet, bland annat via vår webb-portal där kunderna har direkt åtkomst till produktionsdata för sina produkter. Vi visar alla siffror för utfall och kvalitet ofriserade, direkt i produktionssystemen, och kunden kan följa tillverkningen av sina produkter genom fabriken ungefär som man spårar ett paket på posten, säger Proxys vd Stefan Jakobsson i ett pressmeddelande.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)