JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Konferensen FPGA World krockar med Electronica
Den svenska konstruktionskonferensen FPGA World flyttar från september till november. Istället för att krocka med den svenska branschmässan Electronix blir det nu ett överlapp med tyska Electronica.
– Det är otroligt svårt att passa in ett datum så att FPGA World inte krockar med något annat. Vi får se hur många som klagar men när det gäller besökarna så konkurrerar vi inte, säger David Källberg som arrangerar FPGA World tillsammans med Lennart Lindh.

Från början var planen att köra konferensen den 7-8 september, samma datum som branschmässan Electronix i Göteborg. Nu flyttar FPGA World till den 16-17 november, vilket innebär att den krockar med Electronica i München istället.

– Hittills är sex utställare bokade och de flesta som ställer ut skickar personal från sina svenska kontor så jag tror inte att det är ett problem

I fjol lockade FPGA World 25 utställare och över 210 deltagare till Electrum i Kista. Arrangörerna har valt samma lokal i år.

– Det fungerade bra. Det enda är att det kändes ganska fullt i fjol och skulle deltagarantalet dubbleras är lokalen för liten.

Nytt för i år är att den akademiska delen av konferensen får en egen dag. Den första dagen kommer därför att helt ägnas åt industriella tillämpningar, produktpresentationer och praktiska sessioner.

Mer info finns på fpgaworld.com/conference
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)