JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
söndag 26 maj 2019 VECKA 21
Annonsera i magasinet Elektroniktidningen, på etn.se, i nyhetsbrevet eller via direktutskick.

Magasin, nyhetssajt och nyhetsbrev

Elektroniktidningens affärsidé är att förse svenska elektronikkonstruktörer och andra yrkesverksamma inom svensk elektronikindustri med kvalificerade tekniknyheter, skarpsynta analyser och djuplodande reportage om branschen. Tidningen bevakar primärt fem områden: Komponenter, Konstruktion, Produktion, Mät & Test samt Inbyggda system.

Konceptet Elektroniktidningen består av ett magasin, en nyhetssajt och ett mycket uppskattat nyhetsbrev med de senaste nyheterna om branschen. Genom denna mix kan vi tillgodose flera olika informationsbehov. I magasinet återger vi längre reportage, intervjuer och analyser med ett mer teknisk djup. Varje nummer av magasinet har också ett eget tema som belyser ett visst teknik- eller tillämpningsområde mer i detalj.

Med vår nyhetssajt och det dagliga nyhetsbrevet når vi istället läsarna snabbt med de senaste händelserna inom branschen.

Magasinet Elektroniktidningen är sedan januari 2013 Sveriges enda publikation för den svenska elektronikbranschen (upplaga: 13 500 exemplar, TS 2012, exklusive e-magasinet på etn.se/magasinet). Därför kan vi idag erbjuda effektiva kanaler för de annonsörer som vi delar målgrupp med. Du kan dra nytta av dessa kanaler i din marknadsföring.
Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (0734-171099).


Vår besökarstatistik är korrekt


Som annonsör blir du lätt offer för fantasisiffror vad gäller hur många som ser din annons. Det verkliga antalet besökare kan vara en tiondel, en hundradel, en tusendel – bokstavligen – av den siffra du får höra. Orsaken behöver inte nödvändigtvis vara att någon försöker lura dig eftersom det är en svår konst att mäta besökare. Exempelvis står trafik från sökrobotar för en stor andel av trafiken till en liten sajt och måste filtreras bort.

Elektroniktidningen använder Google Analytics för att fastställa besökarsiffror. Det är samma tjänst som det oberoende företaget Tidningsstatistik (TS) använder.

Under 2013 fram till vecka 20 fick vi på etn.se besök av mellan 4100 och 7200 unika webbläsare varje vecka (undantaget julhelgen) med ett genomsnitt på 5300.
MER LÄSNING:
 
Branschens egen tidning
För dig i branschen kostar det inget att prenumerera på vårt snygga pappers­magasin.

Klicka här!
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)